Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Етикета За Вино

5 Elemente

Етикета За Вино Дизајн „5 Елементе“ резултат је пројекта где је клијент поверио дизајнерску агенцију са потпуном слободом изражавања. Врхунац овог дизајна је римски знак „В“, који приказује главну идеју производа - пет врста вина испреплетених у јединствену мјешавину. Специјални папир који се користи за етикету као и стратешко постављање свих графичких елемената изазивају потенцијалног потрошача да узме бочицу и да је заврти у рукама, додирне је, што свакако оставља дубљи утисак и дизајн чини упамћенијим.

Име пројекта : 5 Elemente, Име дизајнера : Valerii Sumilov, Име клијента : Etiketka design agency.

5 Elemente Етикета За Вино

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.