Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Вештачка Топографија

Artificial Topography

Вештачка Топографија Велики намештај попут пећине Овај награђивани пројекат освојио је Велику награду уметности у међународном конкурсу Контејнера. Моја идеја је да издубим волумен унутар контејнера како би се изградио аморфан простор попут пећине. Направљен је од само пластичног материјала. Око 1000 листова меког пластичног материјала дебљине 10 мм исечено је у облику контуре и ламинирано је попут слоја. Ово није само уметност, већ и велики намештај. Пошто су сви делови мекани попут софе, и особа која уђе у овај простор може се опустити проналазећи место погодно за облик свог тела.

Име пројекта : Artificial Topography, Име дизајнера : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Име клијента : .

Artificial Topography Вештачка Топографија

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.