Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстен

Dancing Pearls

Прстен Плешући бисери међу морским бучним таласима резултат су инспирације из океана и бисера и прстен 3Д модела. Овај прстен дизајниран је у комбинацији злата и шарених бисера са посебном структуром за примену кретања бисера између бучних таласа океана. Пречник цеви је изабран у доброј величини што чини дизајн довољно робусним да модел учини производљивијим.

Колекција Накита

Biroi

Колекција Накита Бирои је 3Д штампана серија накита која је инспирисана легендарним небеским фениксом, који се баца у пламен и поново рађа из сопственог пепела. Динамичне линије које формирају структуру и Воронојев узорак раширен по површини симболизују феникса који оживљава из запаљеног пламена и лети у небо. Узорак мења величину да би текао преко површине дајући осећај динамике структури. Дизајн, који сам по себи показује присуство налик на скулптуру, даје носиоцу храброст да направи корак напред исцртавајући своју јединственост.

Наочаре

Camaro | advanced collection

Наочаре „Напредна колекција | дрво „карактерише гломазније стакла, а дизајн је наглашен наглашеном тродимензионалном композицијом. Нове комбинације дрвета и најфиније ручно брушење значе да је сваки РОЛФ напредни оквир наочара елегантан комад израде.

Минђуше И Прстен

Vivit Collection

Минђуше И Прстен Инспирисана облицима који се налазе у природи, Вивит Цоллецтион ствара занимљиву и знатижељну перцепцију издуженим облицима и коврчавим линијама. Комади Вивит састоје се од савијених лимова од жутог злата од 18 килограма и црним родијумским облогама на спољним странама. Наушнице у облику листа окружују минђуше тако да природни покрети стварају занимљив плес између црног и злата - скривајући се и откривајући жуто злато испод. Синуозност облика и ергономски атрибути ове колекције представљају фасцинантну игру светла, сенки, одсјаја и рефлектора.

Минђуше И Прстен

Mouvant Collection

Минђуше И Прстен Збирка Моувант инспирисана је неким аспектима футуризма, попут идеја динамике и материјализације нематеријалног које је представио италијански уметник Умберто Боцциони. Минђуше и прстен колекције Моувант садрже неколико златних фрагмената различитих величина, заварених на такав начин да се постиже илузија кретања и ствара много различитих облика, зависно од угла који је визуелно приказан.

Прстен

Moon Curve

Прстен Природни свет је у сталном кретању јер балансира између реда и хаоса. Добар дизајн је створен из исте напетости. Његове квалитете снаге, лепоте и динамичности произлазе из уметникове способности да остане отворен за ове супротности током самог чина стварања. Готов комад збир је безброј избора које уметник доноси. Сва мисао и никакав осећај резултират ће укоченим и хладним радом, док сав осећај и никаква контрола дају послу који не успева да се изрази. Преплетање њих двоје биће израз самог плеса живота.