Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сто

Minimum

Сто Веома лаган и једноставан у производњи и транспорту. Веома је функционалан дизајн, мада је споља веома лаган и јединствен. Ова јединица је у потпуности растављајућа јединица, која се може раставити и саставити на било ком месту. Дужина се може комбиновати, јер то могу бити дрвене металне ноге, састављене преко металних конектора. Облик и боја ногу могу се изменити према захтевима.

Име пројекта : Minimum, Име дизајнера : Viktor Kovtun, Име клијента : Xo-Xo-L design.

Minimum Сто

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.