Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонски Сет

LOTUS

Купаонски Сет Одраз на купатила Лотусовог цвећа ... Лотус купаоница је примењена инспирацијом из облика лишћа Лотусовог цвета. Зхоу Дунии који предаје Конфуцијеву филозофију рекао је: "Свиђа ми се цвет Лотуса, јер расте у блату и никад се не запрља", у његов дискурс. Листови лотоса су одбојник од прљавштине као што је овде наведено. Листовна структура цвијета Лотус имитирала је у производњи ове серије

Име пројекта : LOTUS, Име дизајнера : Bien Seramik Design Team, Име клијента : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS Купаонски Сет

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.