Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Склопиви Бицикл

DONUT

Склопиви Бицикл Концепт бицикла који се лако склапа и који се савија у кружни оквир без делова бицикла који стрше изван оквира. Бицикл изгледа као круг након пресавијања, који се може лако носити, складиштити и слагати. Овај бицикл има кружни рам од легуре алуминијума који преузима оптерећење јахача. Предње и задње вилице су окренуте у кружни оквир. Овај бицикл има цевасту папучицу која клизне као и да се окреће унутар полуге. Комбинација ланца и зупчаника погони се користе за пребацивање покрета на задњи точак. Подесива висина и седиште и ручка са ГПС-ом, музичким плејером и циклометром.

Име пројекта : DONUT, Име дизајнера : Arvind Mahabaleshwara, Име клијента : .

DONUT Склопиви Бицикл

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.