Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Хандс-Фрее Видео Телефон За Телефон

Tiara

Хандс-Фрее Видео Телефон За Телефон Тиара је дизајнирана у складу са хоризонталном и вертикалном употребом, у зависности од ширине места употребе. Естетски квалитет производа се може одржавати у водоравном и вертикалном положају. Патентирани окретни апарат од 90 степени који је дизајниран за 2,5 и 3,5 инчне мониторе омогућава лако окретање монитора. Поклопац се може отворити без употребе помоћног апарата или силе помоћу патентираног система закључавања. Заменљиви оквири и решетке звучника пружају изненађујући естетски утицај.

Име пројекта : Tiara, Име дизајнера : RAHSAN AKIN, Име клијента : NETELSAN.

Tiara Хандс-Фрее Видео Телефон За Телефон

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.