Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Притисните Да Избаците Електричне Утикаче

The GAN Switch

Притисните Да Избаците Електричне Утикаче Обично ако неко жели да извади електрични утикач, мораће да искључи струју и извуче је уз обзирну количину енергије. Ова концептуална, али видљива идеја омогућава само једним прстом да обави сав посао. Прекидач за укључивање / искључивање који такође као дугме за избацивање утикача помаже да вам каже да ли је утикач прикључен на напајање или није.

Име пројекта : The GAN Switch, Име дизајнера : Tay Meng Kiat Nicholas, Име клијента : .

The GAN Switch Притисните Да Избаците Електричне Утикаче

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.