Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица

loop-сhair

Столица Идеја о овој столици дошла ми је када сам угледао петљу из исеченог правоугаоника која је закривљена како би формирала руке. Метални дијелови вијцима повезани су дрвеним ногама, а наслон и сједиште столице су од прозирне пластике. Повезаност ова три различита материјала даје илузију лакоће.

Име пројекта : loop-сhair , Име дизајнера : Viktor Kovtun, Име клијента : Xo-Xo-L design.

loop-сhair  Столица

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.