Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сет Посуђа

MiMì

Сет Посуђа Мими једноставан дизајн, са својом изрезаном геометријом, открива велику лакоћу употребе. Ручице есенцијалног, али чврсте форме издвајају се од мат сивог алуминијумског кућишта и пружа чврст приањање чак и ако је мокро или масно. Једном извучена челична скица, која хвата нелепљиви посуђе, не треба даље спојеве. Флексибилност метала од еластичних метала искориштава се за удобан захват: ако се притисну, ручке лако мењају облик и прилагођавају се свакој зграби корисника. Ручка пан, помоћу затегнуте жице мења и свој облик. Минимални дизајн доприноси побољшању ергономије .::лесс материјал може учинити још више и још боље:

Име пројекта : MiMì, Име дизајнера : Gian Piero Giovannini, Име клијента : urge design.

MiMì Сет Посуђа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.