Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Монитор За Ухо Ухо

ZTONE

Монитор За Ухо Ухо Као додатак за живот, ове слушалице долазе са концептом накита. Састоји се од патентног врха на чекању који је тело обликовано према ушној посуди. Проширени флексибилни врх крила уши побољшава стабилност уха тако што подржава гребен уха. Проналазак је произведен силиконом да би се повећала максимална флексибилност. Одељак главе облика гљиве дизајниран је тако да се увуче у ушни канал, тако да обезбеди најбоље заптивање од спољне буке. Омогућава економично решење у замену прилагођеног монитора премиум цене, а истовремено омогућава најтачнију репродукцију звука.

Име пројекта : ZTONE, Име дизајнера : IMEGO Infinity LLC, Име клијента : I-MEGO.

ZTONE Монитор За Ухо Ухо

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.