Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Календар На начин калеидоскопа ово је календар са графиком преклапајућег изреза исцртаном вишебојним узорцима. Његов дизајн с узорцима боја који се могу модификовати и персонализовати једноставном променом редоследа листа илуструје креативне осећаје НТТ ЦОМВАРЕ. Обезбеђен је довољно простора за писање, а црвене линије узимају у обзир функционалност која га чини савршеним као календар распореда који бисте желели да искористите за уређење свог личног простора.

Име пројекта : NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”, Име дизајнера : Katsumi Tamura, Име клијента : good morning inc..

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy” Календар

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.