Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Органско Маслиново Уље

Epsilon

Органско Маслиново Уље Маслиново уље Епсилон је ограничени производ из органских маслиника. Цео процес производње се обавља ручно, користећи традиционалне методе, а маслиново уље се флашира нефилтрирано. Дизајнирали смо ово пакирање желећи да обезбедимо да ће потрошачи осетљиве компоненте високо хранљивог производа примити из млина без икаквих измена. Користимо боцу Куадротта заштићену облогом, повезујемо је кожом и ставимо у ручно израђену дрвену кутију, запечану заптивајућим воском. Тако потрошачи знају да је производ дошао директно из млина без икакве интервенције.

Име пројекта : Epsilon, Име дизајнера : George Gouvianakis, Име клијента : Geronymakis George, Organic Farmer/Producer.

Epsilon Органско Маслиново Уље

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.