Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Пилинг За Туширање За Особу С Једном Руком

L7

Пилинг За Туширање За Особу С Једном Руком За привремену или трајну особу с једном руком није лако очистити пазух, леђа, лакат и задњу страну подлактице. Доступни уређаји за постављање на зид пажљиво не чисте конкавну пазуху. Лакат за чишћење четкице за туширање захтијева врло неспретан начин држања четке. Л7 је да реши ове проблеме. Л7 је пар зидних цевастих алуминијума. Његов дијамантски украшени узорак намењен је прању леђа, лакта и задње стране подлактице. Његов савијени угао је за чишћење пазуха. Његова последња функција је за хватање.

Име пројекта : L7, Име дизајнера : Peter Lau, Име клијента : .

L7 Пилинг За Туширање За Особу С Једном Руком

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.