Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица За Љуљање

xifix2base rocking-chair-one

Столица За Љуљање Дизајн столице за љуљање заснован је на потребном минимуму физике и материјала - реализује се једна бескрајна цев. Стабилност се постиже облику петље. Даљње конструкције и прикључци нису потребни. Столица нема углове само кривине - складне кривине. То је танка и угодна столица за љуљање - без украса и додатних конструкција. Намењен је за опуштање подручја попут дневних соба. Минимизирана конструкција једне цеви је одмах видљива.

Име пројекта : xifix2base rocking-chair-one, Име дизајнера : Juergen Josef Goetzmann, Име клијента : Creativbuero.

xifix2base rocking-chair-one Столица За Љуљање

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.