Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Резиденција

nature

Резиденција Овај дом је осмишљен за пар. Повратак природи. Људи су вољни да изађу више, да буду на отвореном или да природи буду део живота, како би природа омогућила да обогати вокабулар куће. Једноставно пустите природу и возите се по њој. Богати и разноврсни елементи, који приказују како одвојеност може постојати поред густе сложености, слично као вишеструка лица цвећа, која ће се на крају препустити коначним изборима након много размишљања.

Име пројекта : nature, Име дизајнера : Yu-Wen Chiu (Vita), Име клијента : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

nature Резиденција

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.