Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Зубарска Столица За Децу

ROI

Зубарска Столица За Децу Дизајн РОИ креиран је са намером да привуче пажњу крајњег корисника како би га натерао, ако је могуће, страх и анксиозност изазване лекарским прегледом. Ова зубна јединица нема технолошку функцију другачију од оне на тржишту, али елементи који је чине имају нови изглед тако да дете на позитиван начин започне успостављање везе са стоматологом.

Име пројекта : ROI, Име дизајнера : Roberta Emili, Име клијента : Roberta Emili.

ROI Зубарска Столица За Децу

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.