Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Прстен

Sibilo

Прстен Прстен Сибило привлачи пажњу због своје једноставности. Неутрални тон бијелог злата служи као чиста површина која одражава боју драгуља, а подешавање напетости драгуља не чини ниједан други елемент који би могао да скрене пажњу са турмалина - један од најбољих драгуља који се налази у Бразилу и главни елемент овај комад накита.

Име пројекта : Sibilo, Име дизајнера : Brazil & Murgel, Име клијента : Brazil & Murgel.

Sibilo Прстен

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.