Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн И Концепт Фризура

Hairchitecture

Дизајн И Концепт Фризура ХАИРЦХИТЕЦТУРЕ је резултат асоцијације између фризера - Гијо и групе архитеката - ФАХР 021.3. Мотивирани од стране Европске престонице културе у Гуимараес-у 2012, они предлажу идеју за спајање две креативне методологије, Архитектуре и фризуре. С темом бруталистичке архитектуре резултат је невероватна нова фризура која означава трансфигурацијску косу у апсолутном заједништву са архитектонским структурама. Представљени резултати су храбре и експерименталне природе, са снажном савременом интерпретацијом. Тимски рад и вештина били су пресудни за скретање наизглед обичне косе.

Име пројекта : Hairchitecture, Име дизајнера : FAHR 021.3, Име клијента : Redken Portugal.

Hairchitecture Дизајн И Концепт Фризура

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.