Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбени Ентеријер

Beijing Artists' House

Стамбени Ентеријер Након 30 година брзе кинеске индустријализације, овај пројекат одражава темељне друштвене промене и индустријски развој земље која захтева модерну архитектуру. У том смислу кућа реагира на одмак од традиционалних референци и ка индустријској стварности. Циљ му је истражити индустријске капацитете Кине, не као скривену бруталну трауму, већ силу напретка која би могла дистрибуирати благостање у читавом друштву.

Име пројекта : Beijing Artists' House, Име дизајнера : Yan Pan, Име клијента : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House Стамбени Ентеријер

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.