Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена

Baan Citta

Стамбена Кључни концепт дизајна био је стварање Схамбхала на Земљи - митско краљевство описано као „Чиста земља“ у древним будистичким текстовима. Будисти сматрају да је стварање Схамбхале стварање врхунског духовног раја. Употреба боја је један од најузбудљивијих, а опет изненађујућих аспеката дизајна Баан Цитта. Конзервативне, неутралне боје су истакнута шема боја коју су одабрали дизајнери за модерне домове. Баан Цитта демонстрира модерност радости боја на неутралној палети усред боја Земље у природи.

Име пројекта : Baan Citta, Име дизајнера : Catherine Cheung, Име клијента : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Стамбена

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.