Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дигитални Сат

PIXO

Дигитални Сат Концепт ће „дигитализовати“ „роллинг“ бројеве механичког сата у 70-има. Са својим потпуним матричним екраном, ПИКСО је у стању да прикаже течне анимиране „ваљане“ бројеве. За разлику од других дигиталних сатова с потискивачима, ПИКСО има само окретну круну за рад свих модова који укључују: Временски режим, Свјетско вријеме, Штоперица, 2 аларма, Сат времена и Тимер. Комплетни дизајн је намењен људима који воле нове ствари са новим извођењем. Различита комбинација боја и унисекс дизајн кућишта могу да одговарају различитим врстама жеља корисника.

Име пројекта : PIXO, Име дизајнера : PIXO TEAM, Име клијента : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Дигитални Сат

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.