Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонски Намештај

Eleganza

Купаонски Намештај Колекција купаонског намештаја Елеганза дизајнирана је са циљем да модерним приступом врати прецизност, елеганцију и осећаје занатске и ручне израде производа и унесе свеж додир у купаонску културу. Колекција Елеганза која има фини пулт на елегантним сталцима има елегантан, модерна, уметничка и иновативна прича комбинујући меке и оштре линије са једноставном равнотежом.

Име пројекта : Eleganza, Име дизајнера : Isvea Eurasia, Име клијента : ISVEA.

Eleganza Купаонски Намештај

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.