Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Купаонски Намештај

Sentimenti

Купаонски Намештај Колекција намештаја за купатила Сентименти инспирисана осећањима и контрастом постојећих емоција нуди модерну и елегантну атмосферу у купатилу. Хоризонтални и вертикални контрастни дрвени плочници утјеловљују контрастни осећај, као и додају купаоници дашак динамике. Колекција Сентименти је спремна да буде део купатила свих величина са купаонским ормарима четири различите величине, доступан са фиокама и вратима ормара, и огледалима са скривеном расветом и зрцаљеним вратима ормара.

Име пројекта : Sentimenti, Име дизајнера : Isvea Eurasia, Име клијента : ISVEA.

Sentimenti Купаонски Намештај

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.