Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Боца Вотке

Snowflake Vodka

Боца Вотке Одушевио ме једноставност и истовремено сложеност пахуљице. Већину времена само пролазимо кроз живот, а да уопште не приметимо сву лепоту и сложеност ствари око нас. Природа је пуна једноставних ствари, али кад почнете да обраћате пажњу, схватате да су те једноставне ствари много сложеније него што сте мислили. То је био почетак мог дизајна, да покушам да протумачим и створим нови облик за боцу у потпуности одговарајућој природи. Баш као у природи када зумирамо у сложене облике који се очима могу видети произвољно, откривамо геометријски узорак.

Име пројекта : Snowflake Vodka, Име дизајнера : Adrian Munoz, Име клијента : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Боца Вотке

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.