Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ињектор Епинефрина

EpiShell

Ињектор Епинефрина ЕпиСхелл је више од медицинског средства у свакодневном животу превозника, већ пријатељски помагач у животу. То је решење усмерено на корисника за носаче ињектора Епинепхрине са намером да се смањи страх корисника од употребе ињектора, да подсети пацијенте да га носе свакодневно и интуитивније је да ињекцију обављају у хитним случајевима. Одликује га интегрисани пуњач за мобилни телефон, Блуетоотх веза, гласовно навођење и изменљива спољна шкољка. Кроз апликацију на паметном телефону корисници могу лако управљати њеним функцијама, попут ИФУ, Блуетоотх везе, контакта у хитним ситуацијама и допуњавања / Екп.

Име пројекта : EpiShell, Име дизајнера : Hong Ying Guo, Име клијента : .

EpiShell Ињектор Епинефрина

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.