Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Барски Сто

Par 789232

Барски Сто Парски стол Бар 789232 инспирисан је принципима органског дизајна и природом, дизајн шанковског стола је креиран параметричним алгоритмом који користи број 789232 као семе за креирање форме, па се дизајн зове Пар 789232. Све у свему, модеран је дизајн са јединственим обликом и обликом, погодним како за комерцијалну тако и за кућну употребу.

Име пројекта : Par 789232, Име дизајнера : Ivan Mickewicz, Име клијента : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Барски Сто

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.