Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Привезна Светиљка

Stratas.07

Привезна Светиљка Уз високу стандардну обраду и изврсност у сваком детаљу, настојимо створити једноставан, чист и безвременски дизајн. Нарочито Стратас.07, са својим савршено симетричним обликом апсолутно слиједи правила ове спецификације. Уграђени Ксицато КССМ Артист Сериес ЛЕД модул има индекс приказивања боја> / = 95, светлост 880лм, снагу 17В, температуру у боји 3000 К - топло бело (2700 К / 4000 К доступно на захтев) . Живот ЛЕД модула наводи произвођач са 50 000 сати - Л70 / Б50, а боја је конзистентна током животног века (1к2 корачни МацАдамс током животног века).

Календар

calendar 2013 “Rocking Chair”

Календар Столица за љуљање је стојећи календар у облику минијатурне столице. Пратите водич да саставите столицу за љуљање која се љуља напред-назад као права. Прикажите тренутни месец на наслону столице, а следећи месец на седишту. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Електрични Бицикл

ICON E-Flyer

Електрични Бицикл ИЦОН и Винтаге Елецтриц сарађивали су у дизајнирању овог безвременског електричног бицикла. Дизајниран и изграђен у Калифорнији у малој запремини, ИЦОН Е-Флиер се удаје за винтаге дизајн са модерном функционалношћу, како би створио јасно и способно решење за лични транспорт. Карактеристике укључују распон од 35 миља, максималну брзину од 22 МПХ (тркачки режим од 35 МПХ!) И време пуњења од два сата. Спољни УСБ прикључак и тачка за пуњење, регенеративно кочење и најквалитетније компоненте широм света. ввв.ицонелецтрицбике.цом

Календар

calendar 2013 “Town”

Календар Град је комплет за израду папира са деловима који се могу слободно саставити у календар. Саставите зграде у различитим облицима и уживајте у стварању свог сопственог малог града. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Сат

Ring Watch

Сат Ринг Ринг представља максимално поједностављење традиционалног ручног сата уклањањем бројева и руку у корист ова два прстена. Овај минималистички дизајн пружа чист и једноставан изглед који се савршено уклапа у естетику сата који привлачи пажњу. Круна са потписом и даље пружа ефикасно средство за промену сата док његов скривени е-инк екран показује живописне траке боја са изузетном дефиницијом, на крају одржавајући аналогни аспект уз истовремено пружање дужег трајања батерије.

Градска Клупа

Eternity

Градска Клупа Две седеће клупе направљене од течног камена. Две робусне јединице пружају удобан и пријатан доживљај седења, а истовремено воде рачуна о стабилности система. Завршеци клупе постављени су на такав начин да неутралише и најмањи покрет. То је клупа која поштује постојећу инфраструктуру урбаног окружења. Уведена је једноставна инсталација на лицу места. Сидришта више нема, само испустите и заборавите. Пазите, вечност је близу. Ох да.