Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Етикета И Паковање Пенећег Вина

Il Mosnel QdE 2012

Етикета И Паковање Пенећег Вина Баш као што се језеро Исео прска по обалама Франциацорте, тако пјенушаво вино влажи ивице чаше. Концепт је графичка прерадба облика језера и изражава сву снагу резервне боце која се улива у кристалну чашу. Елегантна и живахна етикета, избалансирана у својој графици и бојама, одважно је решење са провидним полипропиленом и потпуно врућим тиском на златној фолији да пружи нове сензације. Изливање вина је подцртано на кутији, где се око паковања омота графика: једноставна и дојмљива састављена од два елемента „сливе ет тироир“.

Визуелни Идентитет

Le Coffret - Chambres D'Hôtes

Визуелни Идентитет Ле Цоффрет је шармантан дизајнерски кревет и доручак у срцу Валле д'Аоста. Пројекат је замишљен у апсолутном поштовању аутентичног стила: дакле камени зидови, дрвене греде и антикни намештај. Круг који симболизује небо над троуглом који представља планину, на којој се налази Б&Б, од идеје о успону човека у небо. Онциале фонт ревидиран у модерној верзији за памћење келтског порекла долине с правом уравнотежује и подржава снажан и важан симбол како би се коначно добио логотип који је лако препознати и лако ухватити у оку.

Уметност Омота Албума

Haezer

Уметност Омота Албума Хаезер је познат по свом чврстом бас звуку, епском раскиду са добро полираним ефектима. То је врста звука која се чује као права плесна музика која се креће унапред, али када детаљније прегледате или преслушате, почећете да откривате више слојева фреквенција унутар готовог производа. За креативни концепт и изведбу изазов је био да симулирају аудио искуство познато као Хаезер. Уметнички стил уопште није типичан стил плесне музике, па је тако Хаезер постао свој жанр.

Омот За Мени

Magnetic menu

Омот За Мени Неколико пластичних прозирних фолија повезаних са магнетима који служе као савршени покров за различите врсте штампаног материјала. Једноставан за коришћење. Једноставан је за производњу и одржавање. Производ који дуготрајно штеди време, новац, сировине. Еколошки. Лако се прилагођава у различите сврхе. Идеална употреба у ресторанима као прекривач за јеловнике. Када вам конобар, на пример, донесе само једну страницу с воћним коктелима и само једну страницу за колаче за свог пријатеља, то је готово као персонализовани јеловници направљени само за вас.

Двд Кутија

Paths of Light

Двд Кутија Најбољи начин за држање кратке анимацијске стазе Зина Царамело био је осигурати да ДВД има диван случај. Амбалажа заправо изгледа као да је извађена из шуме и обликована у ЦД. Споља су видљиве разне линије, готово да се појављују као мала стабла која расту са стране кућишта. Дрвена спољашност такође помаже да јој пружи изузетно природан изглед. Патхс оф Лигхт је екстремно ажурирање случајева многих ЦД-ова током 1990-их, које се обично састојало од основне пластике са папирним пакетом да би се објаснио садржај унутра. (Текст ЈД Мунро)

Дизајн Веб Страница

Trionn Design

Дизајн Веб Страница Бијело платно пружа идеалну позадину за надоградњу. Слатка комбинација слатке боје пружа савршен елемент привлачења пажње који привлачи гледаоце. Комбинација сериф и санс сериф фонтова и тежине и боја чине исправан спој који намеће гледаоца да даље истражује. Веб локација за анимацију ХТМЛ5 Параллак са одзивним, имамо сопствен дизајн вектора за особље. његов јединствени дизајн икад са светлом бојом са лепим и глатким анимацијама.