Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паковање Козметике

Clive

Паковање Козметике Концепт пакирања козметике Цливе рођен је на различите начине. Јонатхан није само желео да створи још један бренд козметике са уобичајеним производима. Одлучан да истражи више осетљивости и мало више него што верује у погледу личне неге, он се бави једним главним циљем. Равнотежа између тела и ума. Са хавајским дизајном инспирисаним, комбинација тропског лишћа, тоналитет мора и тактилно искуство пакета пружају осећај опуштености и мира. Ова комбинација омогућава приближавање искуства тог места дизајну.

Концепт Књига И Постер

PLANTS TRADE

Концепт Књига И Постер ПЛАНТС ТРАДЕ је низ иновативног и уметничког облика ботаничких узорака, који је развијен да изгради бољи однос између људи и природе него образовних материјала. Концепт књига о биљкама припремљена је да вам помогне да разумете овај креативни производ. Књига, дизајнирана у потпуно истој величини као и производ, садржи не само фотографије природе већ јединствену графику инспирисану мудрошћу природе. Интересантније је што графички графички пажљиво штампају тако да свака слика варира у боји или текстури, баш као и природне биљке.

Постер

Cells

Постер 19. јула 2017. године, ПИИ је саградио малу зграду у Мелбоурну у Аустралији. То је мали дворац састављен од 761 компоненте, а назвали су га "ћелијама". Чворови су дизајнирани као ручно окренути навој тенон и равни тенон, који је сумиран као "Еаст Тенон & амп; Вест Мортисе & куот ;. Пронаћи ћете њихове производе, укључујући променљиве полице, полице за проучавање и обућу итд., А сви су растављени и поново састављени у организам. А тада ћете осјетити њихову жељу да слободно расту.

Паковање За Чај

Seven Tea House

Паковање За Чај Марка чајне дворане, узимајући слику проливања и распршивања чаја слободно и лежерно, концепт процеса припреме чаја, јак или слаб, претварајући се непредвидљиво као елемент осликавања чаја током дегустације чаја. Лежерни шарм узимања чаја као мастила и употребе прста као оловке, скицирајући широки ум породице чајних сала, пејзаж. Оригинални дизајн амбалаже преноси пријатну атмосферу, изражавајући пријатно време живљења уз чај.

Промоција Бренда

Project Yellow

Промоција Бренда Пројецт Иеллов је свеобухватни уметнички пројекат који конструише визуелни концепт Еверитхинг ис Иеллов. Према кључној визији, велики прикази на отвореном биће направљени у различитим градовима, а истовремено ће се производити и низ културних и креативних деривата. Као визуелни ИП, Пројецт Иеллов има упечатљиву визуелну слику и енергичну шему боја да формира јединствену кључну визију, што људе чини незаборавним. Погодан за велике промоције на мрежи и ван мреже, као и за визуелне деривате, јединствен је дизајнерски пројекат.

Визуелни Ип Дизајн

Project Yellow

Визуелни Ип Дизајн Пројецт Иеллов је свеобухватни уметнички пројекат који конструише визуелни концепт Еверитхинг ис Иеллов. Према кључној визији, велики прикази на отвореном биће направљени у различитим градовима, а истовремено ће се производити и низ културних и креативних деривата. Као визуелни ИП, Пројецт Иеллов има упечатљиву визуелну слику и енергичну шему боја да формира јединствену кључну визију, што људе чини незаборавним. Погодан за велике промоције на мрежи и ван мреже, као и за визуелне деривате, јединствен је дизајнерски пројекат.