Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Улазни Сто

organica

Улазни Сто ОРГАНИЦА је Фабризиов филозофски приказ било којег органског система у којем су сви делови међусобно повезани да би постојали. Дизајн је заснован на сложености људског тела и људског пред концепције. Гледатеља води у узвишено путовање. Пролази за ово путовање су два масивна дрвена облика која се перципирају као плућа, затим алуминијумска осовина са прикључцима која подсећа на кичму. Гледалац може пронаћи искривљене шипке које личе на артерије, облик који се може тумачити као орган, а финале је прелепо стакло са шаблонима, снажно али крхко, баш као и људска кожа.

Име пројекта : organica, Име дизајнера : Fabrizio Constanza, Име клијента : fabrizio Constanza.

organica Улазни Сто

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.