Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Улазни Сто

organica

Улазни Сто ОРГАНИЦА је Фабризиов филозофски приказ било којег органског система у којем су сви делови међусобно повезани да би постојали. Дизајн је заснован на сложености људског тела и људског пред концепције. Гледатеља води у узвишено путовање. Пролази за ово путовање су два масивна дрвена облика која се перципирају као плућа, затим алуминијумска осовина са прикључцима која подсећа на кичму. Гледалац може пронаћи искривљене шипке које личе на артерије, облик који се може тумачити као орган, а финале је прелепо стакло са шаблонима, снажно али крхко, баш као и људска кожа.

Име пројекта : organica, Име дизајнера : Fabrizio Constanza, Име клијента : fabrizio Constanza.

organica Улазни Сто

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.