Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Минђуше

GEMEL

Минђуше Циљ ми је био да створим драго камење користећи пресовање као моју методу израде и употребим производ у својим историјским референцама. Резултат је лагана реплика драгуља „Гемел“. 'Гемел' се може произвести у великом броју живих боја, дезена и величина. 'Гемел' је лаган, што омогућава да се велики камен 'Гемел' носи као минђуше, које су удобне за корисника. Употреба „Гемел-а“ пружа ми прилику да се у мој дизајн накита стави широка палета облика и боја.

Име пројекта : GEMEL, Име дизајнера : Katherine Alexandra Brunacci, Име клијента : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Минђуше

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.