Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Минђуше

GEMEL

Минђуше Циљ ми је био да створим драго камење користећи пресовање као моју методу израде и употребим производ у својим историјским референцама. Резултат је лагана реплика драгуља „Гемел“. 'Гемел' се може произвести у великом броју живих боја, дезена и величина. 'Гемел' је лаган, што омогућава да се велики камен 'Гемел' носи као минђуше, које су удобне за корисника. Употреба „Гемел-а“ пружа ми прилику да се у мој дизајн накита стави широка палета облика и боја.

Име пројекта : GEMEL, Име дизајнера : Katherine Alexandra Brunacci, Име клијента : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Минђуше

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.