Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Продавница Модног Ланца За Младе

Trend Platter

Продавница Модног Ланца За Младе Као блистава илустрација карактеристика бренда „разноликост“ и „миксовање и подударање“, „Тренд Платтер“ открива акцент бренда кроз широк избор модерних стилова дизајна, од класичних и винтаге до модерних и минималних. Сводовани плафон у црној боји представља моду на класичан начин, док карирани под даје винтаге изглед. Бијело подручје показује минималистичку једноставност, док је модерна зона испуњена хладним црним и металик бојама. Позадинске слике дизајниране у различитим стиловима креативан су приступ истицању особина бренда.

Име пројекта : Trend Platter, Име дизајнера : Lam Wai Ming, Име клијента : PMTD Ltd..

Trend Platter Продавница Модног Ланца За Младе

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.