Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Осветљење

Claire de Lune Chandelier

Осветљење Декоративно, осветљење, продаје се у пакету, упаковано у кесу за вишекратну употребу. Обезбедио сам приступачну верзију грандиозног, луксузног, култивисаног производа који представља прошлост - барок / рококо, урађен у модерном материјалу. Ова тема је безвременска. У исто време, Цлаире де Луне Лустер пружа мало хумора, у својој ћудљивости. (Упутства за монтажу су дата на папиру, као и ЦД-Бета). Идеја паковања била је да учиним свој део у смањењу емисије ЦО2, као и да укључим крајњег купца у свесни процес свог дела како би имао утицаја на наше окружење.

Име пројекта : Claire de Lune Chandelier, Име дизајнера : Claire Requa, Име клијента : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Осветљење

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.