Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Осветљење

Claire de Lune Chandelier

Осветљење Декоративно, осветљење, продаје се у пакету, упаковано у кесу за вишекратну употребу. Обезбедио сам приступачну верзију грандиозног, луксузног, култивисаног производа који представља прошлост - барок / рококо, урађен у модерном материјалу. Ова тема је безвременска. У исто време, Цлаире де Луне Лустер пружа мало хумора, у својој ћудљивости. (Упутства за монтажу су дата на папиру, као и ЦД-Бета). Идеја паковања била је да учиним свој део у смањењу емисије ЦО2, као и да укључим крајњег купца у свесни процес свог дела како би имао утицаја на наше окружење.

Име пројекта : Claire de Lune Chandelier, Име дизајнера : Claire Requa, Име клијента : Brand: Claire de Lune Chandelier.

Claire de Lune Chandelier Осветљење

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.