Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Систем Регала

Quadro Qusabi

Систем Регала Систем регала Куадро Кусаби (или убрзо КК) инспирисан је свестраношћу скела. Кусаби (на јапанском значи "клин") убацују се у отворе на пожељној висини. Полице и фиоке постављају се на кусаби Кусаби без алата или матица. Било која полица или фиока може се заменити било када. Једноставно је саставити нови КК систем само са 2 полице, 4 полице и једним чепом. Најмања величина полице је 280 квадратних цм. Остале величине полица су 8 цм веће или дуже. КК систем се може поново саставити и проширити бескрајно додавањем нових постова и полица постојећем систему.

Име пројекта : Quadro Qusabi, Име дизајнера : Sonia Ponka, Име клијента : MultiMono.

Quadro Qusabi Систем Регала

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.