Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кашика, Поклон

Naming Spoon

Кашика, Поклон „Кашика именовања“ настала је из потребе да се понуди кафе модерна и популарна алтернатива традиционалном поклонику крштења. Желео сам да створим кашику која би могла да се персонализује и да буде именована „Кашика за именовање“. Свечане церемоније, у последње време имају велику популарност. Желео сам да створим објекат, „кашичицу за именовање“, који ће се дати на церемонији именовања или крштењу. Свака „кашика именовања“ је јединствена и може се персонализовати с родитељским каменом примаоца и иницијализовати и може се представити као наследство за породице наслеђе.

Име пројекта : Naming Spoon, Име дизајнера : Katherine Alexandra Brunacci, Име клијента : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Кашика, Поклон

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.