Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кашика, Поклон

Naming Spoon

Кашика, Поклон „Кашика именовања“ настала је из потребе да се понуди кафе модерна и популарна алтернатива традиционалном поклонику крштења. Желео сам да створим кашику која би могла да се персонализује и да буде именована „Кашика за именовање“. Свечане церемоније, у последње време имају велику популарност. Желео сам да створим објекат, „кашичицу за именовање“, који ће се дати на церемонији именовања или крштењу. Свака „кашика именовања“ је јединствена и може се персонализовати с родитељским каменом примаоца и иницијализовати и може се представити као наследство за породице наслеђе.

Име пројекта : Naming Spoon, Име дизајнера : Katherine Alexandra Brunacci, Име клијента : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Кашика, Поклон

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.