Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Играчка

Rocking Zebra

Играчка Деца воле ову фришко љуљајућу играчку, а савремени изглед, симпатична графика и природно дрво су праве привлачне очи у модерном дому. Изазов дизајна укључивао је задржавање суштинског карактера класичне играчке хеирлоом, уз коришћење напредних техника и модуларног система конструкције како би се омогућили будући додатни типови животиња уз минималне измене делова. Упаковани производ је такође морао да буде компактан и испод 10 килограма за директне интернетске канале продаје. Коришћење ламината за штампање по мери је први, што резултира савршеним распоредом боја / дезена на потпуно отпорној на огреботине

Име пројекта : Rocking Zebra, Име дизајнера : Newmakers, Име клијента : Newmakers.

Rocking Zebra Играчка

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.