Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кр Наљепница Кода

Marketplace on the Move

Кр Наљепница Кода Нови начин продаје аутомобила свуда! Само на ввв.крунгсриаутомаркетплаце.цом где можете објавити како бисте продали свој аутомобил, а ми ћемо произвести КР Цоде Стицкер на основу јединствене веб адресе вашег аутомобила, а одабрани дизајн налепница доставља се на ваше место, тако да можете налепити налепницу на свој аутомобил! !! За купца, само скенирајте КР код који видите на паркиралишту продавца у робним кућама, кафићима, зградама итд. Приступите детаљима аутомобила одмах. Назовите продавца и проверите. Сви се изненада догађају на месту где сте обоје !!!

Име пројекта : Marketplace on the Move, Име дизајнера : Krungsri Auto, Име клијента : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Кр Наљепница Кода

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.