Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столица За Љуљање

WIRE

Столица За Љуљање Користећи ЦНЦ технику котрљања, ВИРЕ је формиран од два комада алуминијумских цеви. Иако је функционална столица, изгледа као жице које висе у равној површини. Простор за седење је скривен у цевима. Столица има јединствену структуру са веома добром равнотежом. То је издржљив, стабилан и одржив комад са ниским трошковима материјала и луксузним изгледом. ВИРЕ се лако производи. Такође, лагана маса и отпорни на хрђе чине је добром за спољашњу и унутрашњу употребу.

Име пројекта : WIRE, Име дизајнера : Hong Zhu, Име клијента : .

WIRE Столица За Љуљање

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.