Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комода

shark-commode

Комода Комода сједињена с отвореном полицом, што даје осећај покрета, а два дела чине стабилнијом. Употреба различитих површина и различитих боја омогућава стварање различитих расположења и може се инсталирати у различите ентеријере. Затворена комода и отворена полица даје илузију живог бића.

Име пројекта : shark-commode, Име дизајнера : Viktor Kovtun, Име клијента : Xo-Xo-L design.

shark-commode Комода

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.