Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Комода

shark-commode

Комода Комода сједињена с отвореном полицом, што даје осећај покрета, а два дела чине стабилнијом. Употреба различитих површина и различитих боја омогућава стварање различитих расположења и може се инсталирати у различите ентеријере. Затворена комода и отворена полица даје илузију живог бића.

Име пројекта : shark-commode, Име дизајнера : Viktor Kovtun, Име клијента : Xo-Xo-L design.

shark-commode Комода

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.