Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Технолошка Банка

Absa

Технолошка Банка од компаније Аллен Интернатионал затражено је да развије иновативну подружницу "Лабораторија" у Цлеарватер Малл-у у Јоханнесбургу. АБСА је желела да ту грану искористи као тест лабораторију за развој иновативних производа и процеса пре него што их објави у целој мрежи. Нова 'Лаб' филијала фокусираће се на прототипску технологију како би створила интерактивније окружење за купце и тестирала нове начине банкарства. Стварајући различита путовања клијената за ексклузивно банкарство, консултанте за малопродају и високообразовно банкарство успјели смо пружити концепт подружнице усмјереније на купца.

Име пројекта : Absa, Име дизајнера : Allen International, Име клијента : allen international.

Absa Технолошка Банка

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.