Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Технолошка Банка

Absa

Технолошка Банка од компаније Аллен Интернатионал затражено је да развије иновативну подружницу "Лабораторија" у Цлеарватер Малл-у у Јоханнесбургу. АБСА је желела да ту грану искористи као тест лабораторију за развој иновативних производа и процеса пре него што их објави у целој мрежи. Нова 'Лаб' филијала фокусираће се на прототипску технологију како би створила интерактивније окружење за купце и тестирала нове начине банкарства. Стварајући различита путовања клијената за ексклузивно банкарство, консултанте за малопродају и високообразовно банкарство успјели смо пружити концепт подружнице усмјереније на купца.

Име пројекта : Absa, Име дизајнера : Allen International, Име клијента : allen international.

Absa Технолошка Банка

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.