Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Башта

Tiger Glen Garden

Башта Врт Тигер Глен је башта за размишљање саграђена у новом крилу Џонсоновог музеја уметности. Њу је инспирисала кинеска парабола, под називом Три смеха тиграстог гена, у којој троје људи превладава своје секташке разлике да би пронашло јединство пријатељства. Врт је дизајниран у строгом стилу који се на јапанском назива каресансуи у којем се ствара слика природе с распоредом камења.

Име пројекта : Tiger Glen Garden, Име дизајнера : Marc Peter Keane, Име клијента : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Башта

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.