Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Календар Јединствени и разиграни промотивни календар развијен и произведен за портал портала гоо користи текстуре папира и даје мисао функционалности. Ово издање за 2013. годину је организатор календар и распореда, уврштено у једно место са простором за писање током вишегодишњих планова и дневних распореда. Папир је изабран густ и квалитетан папир за календар и јефтин папир који је управо прави за белешке за организатора распореда, а контраст који је створен уклапа се у дизајн календар. Додата карактеристика организатора за попуњавање распореда га чини савршеним као календар корисничког стола.

Име пројекта : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Име дизајнера : Katsumi Tamura, Име клијента : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Календар

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.