Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Календар Јединствени и разиграни промотивни календар развијен и произведен за портал портала гоо користи текстуре папира и даје мисао функционалности. Ово издање за 2013. годину је организатор календар и распореда, уврштено у једно место са простором за писање током вишегодишњих планова и дневних распореда. Папир је изабран густ и квалитетан папир за календар и јефтин папир који је управо прави за белешке за организатора распореда, а контраст који је створен уклапа се у дизајн календар. Додата карактеристика организатора за попуњавање распореда га чини савршеним као календар корисничког стола.

Име пројекта : 2013 goo Calendar “MONTH & DAY”, Име дизајнера : Katsumi Tamura, Име клијента : good morning inc..

2013 goo Calendar “MONTH & DAY” Календар

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.